Фонд відділу – скарбниця знань - Домашева, І. Л. (My University, 2015)
Розповідається про фонд відділу наукової та іноземної літератури. А саме про книжкові скарби НБ НУК (раритетні видання), навчальну та довідкову частину фонду, наукову частину фонду, а також про інновації в роботі відділу.
Домашева, І. Л. Фонд відділу – скарбниця знань / І. Л. Домашева // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Бібліотека – фундамент освіти, берегиня знань, осередок культури (до 95-ї річниці створення Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова)", 19 листоп. 2015 р. – Миколаїв: НУК, 2015. – Режим доступу : http://issuu.com/lib.nuos.edu.ua/docs/merged/13?e=11356851/31858073.
Keywords: книжкові скарби НБ НУК; раритетні видання; фонд бібліотеки; інновації; відділ наукової та іноземної літератури