Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" - Поліщук, Віталій Анатолійович; Боду, Світлана Жаківна; Трофимова, Олена Валеріївна (My University, 2016)
Дані вказівки містять методику виконання лабораторних робіт у процесі проходження курсу "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" і складання звітів. У кожній роботі наводяться короткі теоретичні відомості та описуються засоби вимірювань. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 131 "Прикладна механіка". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей, а також викладачами вищих навчальних закладів.
Поліщук, В. А. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / В. А. Поліщук, С. Ж. Боду, О. В. Трофимова. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2016. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: взаємозамінність; стандартизація; технічні вимірювання; калібри; контрольно-вимірювальний інструмент; похибки вимірювання