Вдосконалення методики оцінки аспектів діяльності підприємств атомної енергетики в системі екологічного менеджменту - Ремешевська, І. В.; Гурець, Н. В.; Демченко, О. М.; Remeshevska, Iryna V.; Нurets, Nataliia V.; Demchenko, Oleksandra M. (My University, 2015)
Дослiджена методика iдентифiкацiї та оцiнки екологiчних аспектiв в системi екологiчного менеджменту пiдприємств атомної енергетики. Запропоновано вдосконалення методики на основi врахування критерiю можливостi впливу на екологiчний аспект. Представленi результати проведеної оцiнки екологiчних аспектiв дiяльностi за вдосконаленою методикою на прикладi ВП "Южно-Українська АЕС".
Ремешевська, І. В. Вдосконалення методики оцінки аспектів діяльності підприємств атомної енергетики в системі екологічного менеджменту = Improvement of the methodology of assessment of aspects of the nuclear energy enterprises activity in the environmental management system / І. В. Ремешевська, Н. В. Гурець, О. М. Демченко // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 4 (460). – С. 91–97.
Keywords: система екологiчного менеджменту; iдентифiкацiя екологiчних аспектiв; пiдприємство атомної енергетики; система экологического менеджмента; идентификация экологических аспектов; предприятие атомной энергетики; environmental management system; identification of environmental aspects; nuclear energy enterprise