Методи оцінки трудомісткості розробки програмного забезпечення для Agile проєктів - Ворона М. В.; Орєхов О. С.; Vorona Mikhailo V.; Oriekhov Oleksandr. S. (My University, 2023)
Робота присвячена огляду методів оцінки трудомісткості розробки програмного забезпечення (ПЗ) для Agile проєктів. Обґрунтувано актуальність визначання трудомісткості розробки ПЗ на ранніх стадіях проєктування. Проведено аналіз існуючих методів оцінки трудомісткості розробки програмного забезпечення для Agile проєктів. Наведені основні сучасні тенденції розвитку оцінювання трудомісткості розробки ПЗ.
Software development efforts estimation methods for Agile projects
Ворона, М. В. Методи оцінки трудомісткості розробки програмного забезпечення для Agile проєктів = Software development efforts estimation methods for Agile projects / М. В. Ворона, О. С. Орєхов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 438–441.