Науковий стиль: виклик чи необхідність - Філіппова, Н. М.; Filippova, N. M. (My University, 2019)
Стаття привертає увагу до однієї з проблем наукового стилю, а саме особливостям писемного спілкування, що може бути корисним для студентів-магістрів, аспірантів і, звичайно, викладачів. Пропонується посібник, в якому представлені основні характеристики наукового функціонального стиля (енциклопедія-хрестоматія) і практичні рекомендації щодо їх використання.
Academic style: challenge or necessity
Філіппова, Н. М. Науковий стиль: виклик чи необхідність = Academic style: challenge or necessity / Н. М. Філіппова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2019. – Вип. 12. – С. 26–28.
Keywords: науковий функціональний стиль; наукове писемне мовлення; терміни; структура наукового тексту; academic functional style; academic writing terms; academic text composition