Трансформація змісту підготовки майбутніх психологів до професійної діяльності з дітьми (2002–2014) - Карпенко Ангеліна Андріївна (International Education Development Center, 2025)
Тези присвячені аналізу змісту і форм підготовки майбутніх психологів для роботи з дітьми у ЗВО України протягом 2002–2014 років. Висвітлено три етапи трансформації освітньої моделі: від теоретично-орієнтованої (2002–2005) до практико-орієнтованої з чіткими спеціалізаціями (2011–2014), що відбулася під впливом Болонського процесу. Проаналізовано еволюцію трирівневої системи практик та зростання їх обсягів.
Карпенко А.А. Трансформація змісту підготовки майбутніх психологів до професійної діяльності з дітьми (2002–2014) / А.А. Карпенко // Proceedings of the International Scientific Conference "Modern Trends in the Development of Science and Society” : матеріали Міжнар. наук. конф., м. Роттердам, 23 жовт. 2025 р. С. 82–84.
Keywords: професійна підготовка; професійна освіта; майбутній психолог; професійна діяльність