Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Маркетинг" - Парсяк, Володимир Никифорович (My University, 2012)
Методичні вказівки містять рекомендації щодо послідовності проведення самостійної роботи за конкретними напрямами та вимоги до оформлення ілюстративного матеріалу. Включають в себе контрольні запитання для перевірки знань і тематику курсових робіт. Призначено для студентів спеціальностей: "Економіка підприємства" (6.050107), "Менеджмент організації" (6.050201), "Облік і аудит" (6.050106), "Фінанси" (6.050104) стаціонарної та заочної форм навчання.
Парсяк, В. Н. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Маркетинг" / В. Н. Парсяк. - Миколаїв : НУК, 2006. - 30 с. + ел. копія.
Keywords: маркетинг; самостійна робота; методичні вказівки; контрольні запитання; перевірка знань