Основні проблеми застосування облікового забезпечення в податковому обліку - Шелестенко, Анастасія (My University, 2021)
Досліджено еволюцію концептуальних основ податкового обліку для того, щоб виявити ключові облікові прийоми, які впливають на оптимізацію податкових зобов'язань. Це дозволяє розробити модель організації обліку податкових платежів, яка сприятиме господарюючим суб'єктам управляти своїм податковим навантаженням і оптимізувати його рівень.
Шелестенко, А. Основні проблеми застосування облікового забезпечення в податковому обліку / А. Шелестенко // Матеріали VІІ всеукр. наук.-практ. студ. конф. "Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасні концепції розвитку". – Київ : КНЕУ, 2021. – С. 236–238.
Keywords: облік; облікове забезпечення; податки; звітність