Інноваційні фітнес-методики як засіб підвищення функціональних можливостей футболістів високої кваліфікації - Лісенчук Геннадій; Лелека Віталій; Кокарева Світлана; Родіоненко Михайло; Бойченко Сергій (My University, 2022)
Проблема вдосконалення функціональної підготовленості футболістів високої кваліфікації вимагає застосування спеціальних режимів тренувальної роботи, яка мало пов’язана із системою спеціальних вправ футболістів.
Innovative fitness methods to improve the functipnal capacities of highly skilled footballers
Інноваційні фітнес-методики як засіб підвищення функціональних можливостей футболістів високої кваліфікації = Innovative fitness methods to improve the functipnal capacities of highly skilled footballers / Г.Лісенчук, В.Лелека, С.Кокарева, М.Родіоненко, С.Бойченко // Науково-теоретичний журнал: Теорія та методика фізичного виховання та спорту. - 2022. - № 2. - С. 21-28.
Keywords: Фітнес-тренінг; н