Удосконалення технології виготовлення напівмуфти шліцевої (m = 5 мм, z = 56) - Сорокін Дмитро Анатолійович (My University, 2025)
В магістерській роботі на тему «Удосконалення технології виготовлення напівмуфти шліцевої (m = 5 мм, z = 56)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення, а також розглянуті методи нарізання бочкоподібних зубців, питання місцевого зміцнення поверхні деталей наклепом. В магістерській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, розглянуті методи зменшення небезпек на дільниці, проведено розроблено розрахунок штучного освітлення на дільниці, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці. Наведено оцінку стійкості дільниці механічного цеху до взаємодії ударної хвилі ядерного вибуху.
Improvement of the technology for manufacturing a splined half-coupling (m = 5 mm, z = 56)
Сорокін, Д. А. Удосконалення технології виготовлення напівмуфти шліцевої (m = 5 мм, z = 56) = Improvement of the technology for manufacturing a splined half-coupling (m = 5 mm, z = 56) : магістерська робота ; спец. 131 " Прикладна механіка" / Д. А. Сорокін ; наук. кер. С. Ж. Боду. – Миколаїв : НУК, 2025. – 195 с.
Keywords: зубчасті муфти; напів муфта шліцева; заготівка; припуски; мембранний самоцентруючийся патрон; фреза черв’ячна; індикаторний прилад для контролю; 131 " Прикладна механіка"; gear couplings; splined half coupling; workpiece; allowances; membrane self-centering chuck; worm cutter; indicator device for control