Вибір раціональної системи очищення повітря гальванічного виробництва заводу ДП "НАРП" - Благодатний, В. В.; Загородня, О. В. (My University, 2013)
Для очищення повітря гальванічних цехів запропонована установка роторного типу, яка забезпечує безперервність процесу за високих швидкостей фільтрації, малої ємності регенерувального розчину і високих показників очищення.
Благодатний, В. В. Вибір раціональної системи очищення повітря гальванічного виробництва заводу ДП "НАРП" / В. В. Благодатний, О. В. Загородня // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: вентиляційні викиди; гальванічне виробництво; іонообмінні волокна; системи очищення повітря; фільтри