Організація та проведення заходів цивільного захисту у надзвичайних ситуаціях - Дубінін Віктор Андрійович; Мармазинський Олег Анатолійович; Суковіцин Анатолій Михайлович; Штейн Павло Васильович (My University, 2019)
Розкрито основи цивільного захисту, наведено характеристики надзвичайних ситуацій, розглянуто питання організації управління та взаємодії при ліквідації надзвичайних ситуацій,запропоновано практичні рекомендації щодо застосування технологій та способів їх проведення. Висвітлено питання надання домедичної допомоги постраждалим та дотримання заходів безпеки рятувальниками. Призначено для викладачів та студентів вищих навчальних закладів.
Організація та проведення заходів цивільного захисту у надзвичайних ситуаціях : навч. посібник / В. А. Дубінін, О. А. Мармазинський, А. М. Суковіцин, П. В. Штейн. – Миколаїв : НУК, 2019. – 184 с.