Особливості стилю «футуризм» в дизайні яхт - Данильченко, Н. В.; Danylchenko, N. V. (My University, 2022)
Розглянуті тенденції розвитку сучасного стилю «футуризм» та його основні характеристики відносно дизайну яхт. На прикладах проаналізовано особливості даного стилю в яхтових екстер’єрах та інтер’єрах.
Данильченко, Н. В. Особливості стилю «футуризм» в дизайні яхт = Features of “futurism ” style in yacht design / Н. В. Данильченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2022. – Вип. 14. – С. 32–34.
Keywords: яхта; футуризм; стиль; форма; сучасні матеріали; технології; yacht; futurism; style; form; modern materials; technologies