Дослідження математичних моделей експертних систем на основі нечіткої логіки для медичної інформаційної системи - Бузунова М. І.; Патлайчук О. В.; Buzunova M. I.; Patlaychuk O. V. (My University, 2019)
Розглянуто застосування нечіткої логіки в медичних системах. Виконано дослідження математичних моделей експертних систем на основі нечіткої логіки. Розроблено удосконалену математичну модель TSK, що об'єднує глобальне і локальне навчання для медичної інформаційної системи.
Research of mathematical models of expert systems based on fuzzy logic for a medical information system
Бузунова, М. І. Дослідження математичних моделей експертних систем на основі нечіткої логіки для медичної інформаційної системи = Research of mathematical models of expert systems based on fuzzy logic for a medical information system / М. І. Бузунова, О. В. Патлайчук // Матеріали X міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в судобудуванні та океанотехніці''. У 2 т. – Миколаїв : НУК, 2019. – Т. 2.– С. 171–176.
Keywords: нечітка логіка (НЛ); експертна система (ЕС); інформаційна система (ІС); нечіткі множини (НМ); fuzzy logic (NL); expert system (ES); information system (IS); neural networks (NS)