Удосконалення технології виготовлення тонкостінних профільованих деталей теплообмінних апаратів - Новошицький А. В.; Фабріциєв Д. В. (My University, 2024)
Представлена удосконалена технологія виготовлення деталей теплообмінних апаратів з тонкостінних малопластичних матеріалів гнуттям з поздовжнім розтягом при локальному нагріві лазерним випромінюванням ділянок заготовки перед профілювальними роликами.
Новошицький, А. В. Удосконалення технології виготовлення тонкостінних профільованих деталей теплообмінних апаратів / А. В. Новошицький, Д. В. Фабріциєв // Матеріали VIІI міжнар. наук.-техн. конф. "Актуальні проблеми інженерної механіки та технології машинобудування", присвяч. 100-річчю Машинобудівного навчально-наукового інститута НУК імені адмірала Макарова. – Миколаїв : Ілліон, 2024. – С. 67–72.
Keywords: деталі теплообмінних апаратів; технологія виготовлення деталей теплообмінних апаратів; гнуття з поздовжнім розтягом