Розгляд категорії справедливості крізь призму природно-правового руху та концепції сталого розвитку - Патлайчук, О. В.; Patlaichuk, O. V. (My University, 2014)
Автор досліджує співвідношення сутності категорії справедливості в філософії відродженого природного права та в концепції сталого розвитку. Розкривається необхідність змін моральних вимог (імперативів) в рамках концепції сталого розвитку
Consideration category of justice in the light of the natural law of motion and concept of motion and the concept of sustainable development
Патлайчук, О. В. Розгляд категорії справедливості крізь призму природно-правового світогляду та концепції сталого розвитку = Consideration category of justice in the light of the natural law of motion and concept of motion and the concept of sustainable development / О. В. Патлайчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип.7. – С. 93–98.
Keywords: сталий розвиток; категорія справедливості; антропоцентризм; Кістяківський; Булгаков; Бердяєв; Sustainability; Category justice; antropotsentrizm; Kistyakovsky; Bulgakov; Berdyaev