Індивідуальні завдання з курсу "Математичне програмування". Ч. 1 - Титов, Сергій Дмитрович (My University, 2007)
Індивідуальні завдання містять типові задачі до розділів математичного програмування. Включають в себе алгебраїчний вступ, геометричний метод розв'я- зування задач лінійного програмування, математичні моделі економічних задач, методи переходу до еквівалентних форм запису задач, основні теореми двоїстості в задачах лінійного програмування.
Титов, С. Д. Індивідуальні завдання з курсу "Математичне програмування". У 2 ч. Ч. 1 / С. Д. Титов . - Миколаїв : НУК, 2007. - 52 с. + ел. копія.
Keywords: вища математика; математичне програмування; лінійне програмування; математичні моделі; теореми двоїстості