Творчий викладач – компетентний викладач - Жадик, А. М.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
У даній статті здійснено аналіз особистості сучасного викладача вищої школи, визначено критерії педагогічного мислення з огляду на професійну та креативну компетентність викладача, обґрунтовано різницю між «креативністю» і «творчістю».
Жадик, А. М. Творчий викладач – компетентний викладач / А. М. Жадик, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 31–34.
Keywords: викладач; креативність; творчість; компетентність