Дослідження впливу обробки імпульсним магнітним полем на характеристики матеріалів суднового машинобудування - Авдюнін, Р. Ю.; Хоменко, В. С.; Челпанов А. О.; Avdiunin R.; Khomenko V.; Chelpanov А. (My University, 2022)
У роботі розкрито фізичну суть впливу обробки імпульсним магнітним полем на структурно-чутливі властивості інструментальних матеріалів, багатокомпонентних рідинних систем, матеріалів та виробів суднового машинобудування.
Research of the Influence of Treatment by a Pulsed Magnetic Field on the Characteristics of Materials in Ship Engineering
Авдюнін, Р. Ю. Дослідження впливу обробки імпульсним магнітним полем на характеристики матеріалів суднового машинобудування = Research of the Influence of Treatment by a Pulsed Magnetic Field on the Characteristics of Materials in Ship Engineering / Р. Ю. Авдюнін, В. С. Хоменко, А. О. Челпанов // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 216–217.