Методичні вказівки для проведення поточного модульного контролю знань з дисципліни "Психологія та педагогіка" - Дрозд Оксана Володимирівна; Туркова Лілія Іванівна; Нікітіна Людмила Анатоліївна (My University, 2017)
Наведено загальні положення щодо організації модульної контрольної роботи студентів з дисципліни "Психологія та педагогіка", тематику рефератів для студентів денного відділення; тематику модульних контрольних робіт для студентів заочної форми навчання, а також вказівки до їх підготовки та оформлення. Наведено перелік базової і допоміжної літератури та критерії оцінювання знань студентів. Призначено для студентів усіх форм та видів навчання.
Дрозд, О. В. Методичні вказівки для проведення поточного модульного контролю знань з дисципліни "Психологія та педагогіка" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. В. Дрозд, Л. І. Туркова, Л. А. Нікітіна. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.