Фізична культура і спорт: теорія, практика, інновації - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Збірник наукових тез «Фізична культура і спорт: теорія, практика, інновації» містить результати досліджень та практичних розробок, присвячених актуальним питанням розвитку фізичної культури, спорту, рекреації та здоров’я збережувальних технологій, містить матеріали, присвячені актуальним проблемам теорії та методики навчання, викладання фізичної культури у закладах освіти різного рівня. Представлені у збірнику наукові дослідження й практичні напрацювання спрямовані на вдосконалення навчального процесу, впровадження інноваційних підходів до фізичного виховання, а також на формування мотивації до здорового способу життя серед дітей, молоді та дорослих. У роботах розкрито сучасні теоретичні підходи, проаналізовано інноваційні методики тренувального процесу, підготовки спортсменів. Видання адресоване науковцям, фахівцям у сфері фізичної культури і спорту, вчителям фізичної культури, тренерам, викладачам, аспірантам та студентам. Тези подано в авторській редакції. Відповідальність за точність викладених матеріалів у публікаціях фактів несуть автори.
Фізична культура і спорт: теорія, практика, інновації : зб. наук. тез / за заг. ред. В. М. Лелеки ; ННПІ ім. В. О. Сухомлинського, НУК ім. адмірала Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – Ч. 1. – 162 с.