Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину World of Book - Кондратюк Даніїл Вікторович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена розв'язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, яка характеризується комплексністю та невизначеністю вимог, а саме розробці інтернет-магазину з продажу книг під назвою «World of Book». Об'єктом роботи є процес створення інтернет-магазину з продажу книг «World of Book». Під час виконання кваліфікаційної роботи було виконано аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, постановка завдання на розробку інтернет-магазину «World of Book», розробку програмного забезпечення, розробка програмної документації та розробка охорони праці. Інтернет-магазин «World of Book» реалізовано з використанням мови програмування Python та баз даних PyCharm і PostgreSQL. Кваліфікаційна робота викладена на 103 сторінках друкованого тексту та містить 31 рисунок, таблиць 11, список використаних джерел 12 найменувань та 5 додатків. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою.
Development of software for the online bookstore "World of Book"
Кондратюк, Д. В. Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину World of Book = Development of software for the online bookstore "World of Book" : бакалаврська робота ; спец. 121 '' Інженерія програмного забезпечення '' / Д. В. Кондратюк ; наук. кер. Л. О. Латанська. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 104 с.
Keywords: Інтернет-магазин; веб-сайт; програмне забезпечення; сучасні технології; замовити книгу; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''; online store; website; software; modern technologies; order a book