Завдання для самостійного виконання з нарисної геометрії - Бідніченко, О. Г.; Слободян, С. О. (My University, 2021)
Навчальний посібник складено з метою спрощення студентам процесу виконання комплексних креслень різноманітних геометричних образів (плоских та просторових), а також засвоєння способів виконання побудов з ними методами нарисної геометрії. З метою кращого засвоєння матеріалу в посібник підібрані декілька завдань, які студенти виконують самостійно. У текстовій частині посібника наведені методичні особливості виконання завдань, надані відповідні рисунки з кресленнями проміжних та остаточних побудов, подані необхідні примітки. Посібник містить завдання для самостійного розв’язання для студентів першого курсу всіх інженерних спеціальностей університету, які вивчають нарисну геометрію. Завдання розроблені викладачами кафедри комп’ютерноінтегрованих технологій та інженерної графіки з урахуванням особливостей навчання відповідним спеціальностям. Навчальний посібник призначений для самостійної роботи та дистанційного навчання студентів вищих технічних навчальних закладів.
Бідніченко, О. Г. Завдання для самостійного виконання з нарисної геометрії : навч. посібник / О. Г. Бідніченко, С. О. Слободян. – Миколаїв : НУК, 2021. – 64 с.