Проблеми управління продуктивністю праці в умовах посилення інтеграційних процесів - Сергійчук, C. І.; Sergiychuk, S. I. (My University, 2017)
Проведено аналіз номінальної, реальної та фінансової продуктивності праці на підприємствах промисловості України. Виявлена проблема зниження ваги витрат на робочу силу у валовому продукті промисловості, що призводить до зниження реальних заробітних плат українців та низької мотивація працівників до високопродуктивної праці. Запропоновано використання "компенсаційних пакетів", як основний елемент компенсаційної політики на підприємствах промисловості, що дозволить стимулювати продуктивність праці, створить умови залучення й утримання професіоналів з інноваційним мисленням, підвищить конкурентоздатность промисловості України в умовах посилення інтеграційних процесів.
Problems of labor productivity management in the conditions of strengthening of integration processes
Сергійчук, C. І. Проблеми управління продуктивністю праці в умовах посилення інтеграційних процесів = Problems of labor productivity management in the conditions of strengthening of integration processes / С. І. Сергійчук // Ефективна економіка : електрон. наук. фах. вид. – Дніпро : ДДАЕУ : ТОВ "ДКС Центр", 2017. – № 9.
Keywords: продуктивность праці; промисловість; витрати на персонал; компенсаційна політика; компенсаційний пакет; labor productivity; industry; staff costs; compensation policy; compensation package