Символізація екзистенційного та персонального вимірів людського буття в творчості Андрія Платонова - Бороденко, О. В.; Borodenko, O. V. (My University, 2011)
Розглядається символіка екзистенційного та персонального вимірів людського буття в творчості російського письменника Андрія Платонова
Symbolism of existential and personal levels of human being in Andrei Platonov works
Бороденко, О. В. Символізація екзистенційного та персонального вимірів людського буття в творчості Андрія Платонова / О. В. Бороденко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 88–89.
Keywords: символ; екзистенційний рівень; персональний вимір; життєвий мир; хронотоп; symbol; existential level; personal level; world of life; chronotopos