Комплексне виробництво альтернативних палив для покращення енергетичної безпеки України - Семенов М. М.; Шаповалов Ю. О.; Гавриш В. І.; Semenov Mykola; Shapovalov Yuriy; Havrysh Valeriy (My University, 2022)
Представлено вирішення проблеми енергетичної безпеки України шляхом комплексного виробництва різних видів біопалива. Запропоновано використання залишків пшениці, яку неможливо використовувати у зв'язку з воєнним положенням. Розглянута комплексна переробка пшениці в різні види біопалива.
Complex Production of Alternative Fuels to Improve the Energy Security of Ukraine
Семенов, М. М. Комплексне виробництво альтернативних палив для покращення енергетичної безпеки України = Complex Production of Alternative Fuels to Improve the Energy Security of Ukraine / М. М. Семенов, Ю. О. Шаповалов, В. І. Гавриш // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 183–185.