Підвищення паливної економічності малообертового двигуна шляхом вдосконалення конструкції форсунок - Хіморода А. Г. (My University, 2025)
В кваліфікаційній розроблений комплекс заходів щодо підвищення паливної економічності суднового двигуна шляхом вдосконалення конструкції форсунок. Розглянуто економічне обґрунтування. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 66 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 9 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Хіморода, А. Г. Підвищення паливної економічності малообертового двигуна шляхом вдосконалення конструкції форсунок : магістерська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / А. Г. Хіморода ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2025. – 68 с.
Keywords: судновий двигун; метанол; форсунка; клапан; 142 "Енергетичне машинобудування"; marine engine; methanol; injector; valve