Авторський текстильний виріб як засіб функціонального та естетичного оздоблення інтер’єру - Сергієнко, О. М.; Чабанова, Є. А.; Sergienko, O. M.; Chabanova, E. A. (My University, 2011)
Пропонується розробка авторського текстильного виробу, який відповідає функціональним та естетичним вимогам дизайнера та несе виховну функцію, його опис та застосування в сучасному інтер’єрі
Author’s textile product as the way of functional and aesthetic finishing of the interior
Сергієнко, О. М. Авторський текстильний виріб як засіб функціонального та естетичного оздоблення інтер’єру = Author’s textile product as the way of functional and aesthetic finishing of the interior / О. М. Сергієнко, Є. А. Чабанова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 114–116.
Keywords: гобелен; композиція; Хрещення Русі; текстильний виріб; актуальність; мистецтво; Gobelin; composition; the Baptism of Russia; textile product; topicality; art