Оцінки ефективності та якості управління логістичним потенціалом - Хмарська Ірина Анатоліївна; Сігаєва Тетяна Євгеніївна; Бачинська Олена Миколаївна; Khmarska Iryna; Sigaieva Tetiana; Bachynska Olena (My University, 2023)
Визначення, вимірювання та оцінка якості управління логістичним потенціалом має вирішальне значення для компаній, які прагнуть досягти скорочення витрат, підвищення рівня задоволеності клієнтів та довгострокового успіху. Мета дослідження – створити комплексну систему для вимірювання та аналізу якості управління логістичним потенціалом, що дозволить компаніям визначити сфери для вдосконалення, розробити цільові стратегії та відстежувати їхній прогрес у часі. Дослідження також має на меті надати уявлення про найкращі практики та історії успіху в управлінні логістикою на основі історичних та сучасних прикладів. У дослідженні використано змішаний підхід, що поєднує огляд літератури, аналіз конкретних прикладів та кількісний аналіз даних. Огляд літератури зосереджується на вітчизняних підручниках та наукових дослідженнях у галузі логістики та управління ланцюгами поставок, тоді як аналіз конкретних ситуацій вивчає успішні приклади управління логістичним потенціалом світових компаній. Кількісний аналіз даних використовується для розробки та валідації ключових показників ефективності для вимірювання якості управління логістичним потенціалом. Дослідження представляє комплексну систему ключових показників ефективності для оцінки якості управління логістичним потенціалом, що охоплює такі аспекти, як ефективність, точність, задоволеність клієнтів та сталість. Результати цього дослідження пропонують практичні рекомендації для компаній, які прагнуть покращити управління своїм логістичним потенціалом. Впроваджуючи запропоновану концепцію та найкращі практики, підприємства можуть підвищити ефективність своєї логістичної діяльності, досягти економії витрат і, в кінцевому підсумку, зберегти конкурентну перевагу на ринку.
Evaluation of efficiency and quality of logistics potential management
Хмарська, І. А. Оцінки ефективності та якості управління логістичним потенціалом = Evaluation of efficiency and quality of logistics potential management / І. А. Хмарська, Т. Є. Сігаєва, О. М. Бачинська // Економіка та суспільство. – 2023. – Вип. 49.
Keywords: логістика; потенціал; ефективність; якість; logistics; potential; efficiency; quality