ПОТЕНЦІЙНІ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Патлайчук О.В. (Видавець і виготівник Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2024)
Проаналізований вплив систем штучного інтелекту на освітній процес, розглянуті можливості використання чат-ботів з генеративним штучним інтелектом у навчальному процесі та потенційні умови для зловживання ним.
Патлайчук О.В. Потенційні можливості використання систем штучного інтелекту в освітньому процесі. Інновації в суднобудуванні та океанотехніці: XV Міжнародна науково-технічна конференція: матеріали. Миколаїв: НУК, 2024. – С. 759-762.
Keywords: штучний інтелект; чат-боти; потенційні можливості; навчальний процес; освіта