Теплові та атомні електростанції і установки - Бондаренко, М. С.; Єлеонська, О. С. (My University, 2022)
Розглянуті питання класифікації теплових електростанцій (ТЕС) з різними типами первинних двигунів, фізичні процеси, що протікають в основному та допоміжному енергетичному обладнані, наближені теплобалансні розрахунки паротурбінних установок на органічному та ядерному паливах, розміщення енергетичного обладнання та принципи, що лежать в основі експлуатації ТЕС. Посібник рекомендований для студентів, що навчаються за спеціальністю 144 Теплоенергетика, та вивчають одну з базових дисциплін «Теплові та атомні електростанції і установки».
Бондаренко, М. С. Теплові та атомні електростанції і установки : навч. посібник / М. С. Бондаренко, О. С. Єлеонська. – Миколаїв : НУК, 2022. –131 с.