Emotional intelligence as the ability of hoping and optimistic outlooking - Filippova, Nina (My University, 2015)
Розуміння розумових здібностей – це одна з можливостей підвищити ефективність навчання і контроля за навчальним прогресом. Автор концентрує увагу на деяких проблемах, які дозволяє вирішити теорію Г. Гарднера, оскільки вона дозволяє ідентифікувати види діяльності в залежності від сдібностей мовної особистості.
Filippova, N. Emotional intelligence as the ability of hoping and optimistic outlooking / N. Filippova // XX TESOL – Ukraine Intern. Conf. "TESOL Ukraine: new vistas of research and teaching". – Cherkasy, 2015. – Р. 98–100.
Keywords: класифікація навчальний вмінь; емоціональна складова когнітивних здібностей; методика викладання іноземних мов