Дослідження облікових систем оптової торгівлі - Дякончук Олександр; Diakonchuk Oleksandr (My University, 2024)
Дослідження облікових систем оптової торгівлі. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова, 2024 рік. 75 сторінок Дана робота спрямована на дослідження архітектури та особливостей корпоративних застосунків, спрямованих на вирішення основних задач бізнесу. Для оцінки було проведено аналіз декількох систем бізнес-обліку та досліджено сучасні технології розробки подібних систем на платформі Java. Також, у даній курсовій роботі розглядаються методи та технології, необхідні для проектування та розробки інформаційної системи підприємства торгівлі медовою продукцією. Мета роботи полягає у дослідженні існуючих систем обліку та технологій їх розробки на платформі Java, та розробці проеткту інформаційної системи для фізичної особи підприємця (ФОП), що займається оптовою закупівлею продукції бджолярства.
Research of wholesale accounting systems
Дякончук, О. В. Дослідження облікових систем оптової торгівлі = Research of wholesale accounting systems : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп'ютерні науки'' / О. В. Дякончук ; наук. кер. О. В. Гайдаєнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 91 с.
Keywords: Java; Jakarta Enterprise Edition; pring Boot; pring Framework; операційна система; корпоративний застосунок; 122 ''Комп'ютерні науки''; operating system; corporate application