Особливості фізичного виховання студентів, що мають відхилення у стані здоров'я - Лелека Віталій Миколайович; Беспалько Вадим (My University, 2024)
У тезах проаналізовано особливості фізичного виховання студентів, що мають відхилення у стані здоров'я. Визначено чинники, що впливають на стан здоров'я студентів.
Особливості фізичного виховання студентів, що мають відхилення у стані здоров'я / В.М. Лелека, Д. Беспалько // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 82-83.
Keywords: Фізичне виховання; Студенти