Двигуни подвійного живлення у електроприводах великої потужності - Шарейко Д. Ю.; Білюк І. С.; Фоменко А. М.; Савченко О. В.; Козаченко А. В. (My University, 2017)
Двигуни подвійного живлення, у тому числі вентильні каскади, є практично єдиною системою регульованого електропривода, у якій основна частина енергії, що підводиться, не піддається перетворенню. Ця обставина визначає основні переваги вентильних каскадів.
Двигуни подвійного живлення у електроприводах великої потужності / Д. Ю. Шарейко, І. С. Білюк, А. М. Фоменко, О. В. Савченко, А. В. Козаченко // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. "Сучасні проблеми автоматики та електротехніки". – Миколаїв : НУК, 2017. – С. 22–23.
Keywords: вентильний каскад; двигуни подвійного живлення; регульований електропривод; система керування