Нанесення розмірів на суднобудівних кресленнях - Ліпін, Валерій Григорович; Слободян, Сергій Олегович; Кондратьєва, Тетяна Григорівна (My University, 2004)
Вказівки вміщують необхідний теоретичний матеріал і рекомендації для самостійного виконання та оформлення графічних завдань з суднобудівного креслення.
Ліпін, В. Г. Нанесення розмірів на суднобудівних кресленнях : метод. вказівки / В. Г. Ліпін, С. О. Слободян, Т. Г. Кондратьєва. - Миколаїв : НУК, 2004. - 20 с. + ел. копія.
Keywords: оформлення графічних завдань; інженерна графіка; суднобудівні креслення; суднові корпусні конструкції