Історія держави і права України - Федоренко, Тетяна Миколаївна (My University, 2008)
Методичні вказівки підготовлені відповідно до навчальної програми курсу "Історія держави і права України" для юридичних факультетів вищих навчальних закладів. Запропоновані матеріали мають на меті допомогти опрацюванню студентами найважливіших тем з дисципліни теорії держави і права. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів юридичного профілю.
Федоренко, Т. М. Історія держави і права України : метод. вказівки / Т. М. Федоренко. - Миколаїв : НУК, 2008. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: історія держави і права; методичні вказівки; державно-правовий розвиток; історико-правова спадщина; правова культура