Проектування технологічного оснащення: практикум - Григурко, Іван; Анастасенко, Сергій; Будуров, Василь (My University, 2019)
Навчальний посібник підготовлений згідно основних вимог та програми курсу «Технологічна оснастка», затвердженої вченою радою ПФ НУК як навчальний посібник. В ньому послідовно викладено науково-методичні рекомендації щодо виконання контрольних, практичних робіт, курсового та дипломного проектування та методики вирішення практичних типових задач приближених до виробництва з дисциплін: «Технологічна оснастка», «Проектування технологічного оснащення», «Технологія машинобудування», які допомагають студентам краще засвоїти теоретичний матеріал і використовувати його на практиці.
Проектування технологічного оснащення: практикум : навч. посібник / І. О. Григурко, С. М. Анастасенко, В. Л. Будуров. – Львів : "Новий світ–2000", 2019. – 220 с.
Keywords: базування; база; опорна точка; схема базування; конструкторська база; технологічна баз; поля допуску; верстатні пристосування; направляючі елементи; установочні елементи; нерухомі центри; обертові центри; кулачкові патрони