Методичні рекомендації щодо використання наукометричної платформи Web of Science в науковій діяльності - Костирко, Т. М.; Бондар, І. В. (My University, 2017)
Розкрито можливості наукометричної платформи Web of Science, яка є базисом глобального науково-інформаційного середовища. Подано перелік ресурсів, надано практичні рекомендації та наведено приклади здійснення пошуку необхідної інформації за різними параметрами.
Костирко, Т. М. Методичні рекомендації щодо використання наукометричної платформи Web of Science в науковій діяльності / Т. М. Костирко, І. В. Бондар. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2017. – 94 с. + електрон. копія.
Keywords: методичні рекомендації; платформа Web of Science; наукова діяльність; використання наукометричної платформи