Особливості формування іншомовної професійної компетенції студентів спеціальності «Психологія» - Овсянко, Г. В.; Ovsyanko, G. V. (My University, 2021)
Розглянуто питання формування іншомовної професійної компетенції як важливої складової комунікативної компетентності майбутніх психологів. Наголошено на необхідності та важливості вивчення термінологічної лексики у процесі опанування іноземної мови фахового спрямування студентами-психологами. Проаналізовано етапи формування іншомовної професійної компетенції та зазначено необхідність постійного пошуку нових можливостей і способів її удосконалення у студентів-психологів.
Овсянко, Г. В. Особливості формування іншомовної професійної компетенції студентів спеціальності «Психологія» = Features of formation of foreign language professional competence of students of the specialty «Psychology» / Г. В. Овсянко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2021. – Вип. 13. – С. 38–43.
Keywords: психолог; іншомовна компетенція; лексична компетенція; комунікативна компетентність; термінологічна лексика; psychologist; foreign language competence; lexical competence; communicative competence; terminological vocabulary