Trends of trade and economic relations between Ukraine and Australia - Marushchak Svetlana; Tsarenko-Fishkova Yelyzaveta; Марущак Світлана; Царенко-Фішкова Єлизавета (Журнал «Економіст», 2021)
Розглянуто основні тенденції торговельно-економічних відносин між Україною та Австралією, особливості експорту та імпорту країн, перспективи та шляхи вдосконалення співробітництва.
Тенденції торговельно-економічних відносин між Україною та Австралією
Marushchak, S. Trends of trade and economic relations between Ukraine and Australia = Тенденції торговельно-економічних відносин між Україною та Австралією / S. Marushchak, Y. Tsarenko-Fishkova // Економіст. – 2021. – № 12. – С. 36–37.
Keywords: торгівля; імпорт; експорт; економічні відносини