Удосконалення головного двигуна MaK 6M43C судна «Morgenstond2» за рахунок модернізації елементів системи охолодження - Прокопчук Олександр Ігорович (My University, 2025)
Представлена кваліфікаційна робота складається з 85 сторінки на яких розміщено 26 рисунків, 7 таблиць. При підготовці роботи було використано 26 джерел інформації. У роботі розроблений комплекс заходів для удосконалення головного двигуна MaK 6M43C судна «Morgenstond2» за рахунок модернізації елементів системи охолодження. Виконано тепловий розрахунок теплообмінника системи охолодження стосовно до нових умов роботи судна. Виконано розробку заходів із забезпечення охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. Результати кваліфікаційної роботи пройшли апробацію на 12-тій науково-технічних конференціях: «Сучасне автомобілебудування, транспорт і дорожня інфраструктура» (MAITRI 2025), «Суднова енергетика: стан та проблеми» у жовтні-листопаді 2025 року.
Прокопчук, О. І. Удосконалення головного двигуна MaK 6M43C судна "Morgenstond2" за рахунок модернізації елементів системи охолодження : бакалаврська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / О. І. Прокопчук ; наук. кер. І. В. Грицук. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2025. – 92 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; система; теплообмінник; 131 "Прикладна механіка"; internal combustion engine; system; heat exchanger