Чисельні методи в інженерних розрахунках. Апроксимація табличних функцій за допомогою ПК - Дудченко Олег Миколайович; Карпова Світлана Олегівна (My University, 2026)
Наведені короткі відомості з теорії, тексти програм, написаних на мові програмування Fortran з використанням компіляторів Compaq Visual Fortran та Fortran Power Station у вільному форматі, а також для online-компіляторів. Також наведені варіанти завдань для виконання лабораторних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань F Інформаційні технології, спеціальності F2 Інженерія програмного забезпечення, а також для здобувачів вищої освіти інших галузей та спеціальностей, які вивчають курси «Чисельні методи», «Обчислювальна техніка, програмування та математичне моделювання» або споріднені курси, пов’язані з чисельними методами.
Дудченко О. М. Чисельні методи в інженерних розрахунках. Апроксимація табличних функцій за допомогою ПК : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт / О. М. Дудченко, С. О. Карпова. – Миколаїв : НУК, 2026. – 38 с.