Теоретична механіка: методичні вказівки для підготовки та виконання практичних робіт. Модуль "Статика" - Лисих, А. Ю. (My University, 2020)
Методичні вказівки для практичних занять містять теоретичний матеріал, методику та приклади розв’язання задач з першого розділу теоретичної механіки: "Статика" у межах навчальної програми вищих технічних навчальних закладів. Методичні вказівки призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 131 "Прикладна механіка", 142 "Енергетичне машинобудування" та 144 "Теплоенергетика" денної і заочної форм навчання.
Лисих, А. Ю. Теоретична механіка: методичні вказівки для підготовки та виконання практичних робіт. Модуль "Статика" / А. Ю. Лисих. – 2-е вид., допов. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – 60 с.
Keywords: статика; опорні реакції; рівняння рівноваги