Спосіб модернізації електропривода оздоблювально-розточувального верстата моделі 2Е78П - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Ставинський Ростислав Андрійович; Тубальцев Анатолій Миколайович; Полегенько Олег Олегович; Сидорук Артем Денисович; Коваленко Данііл Вадимович; Bilyuk Ivan; Savchenko Oleh; Stavynsʹkyy Rostyslav; Tubalʹtsev Anatoliy; Polehenʹko Oleh; et al. (My University, 2025)
Розглянуто модернізацію автоматизованого електропривода вертикального оздоблювально-розточувального верстата на основі електродвигуна з короткозамкнутим ротором за допомогою частотного перетворювача.
Спосіб модернізації електропривода оздоблювально-розточувального верстата моделі 2Е78П = Method of modernization of the electric drive of the finishing and boring machine model 2E78P / І. С. Білюк, О. В. Савченко, Р. А. Ставинський, А. М. Тубальцев, О. О. Полегенько, А. Д. Сидорук, Д. В. Коваленко // Грааль науки. – 2025. – № 57. – С. 500–514.
Keywords: імітаційне моделювання; скалярене керування; перехідна характеристика; оздоблювально-розточувальний верстат; математичне моделювання; нелінійна система; систем керування; електропривод.; simulation modeling; scalar control; transient response; finishing and boring machine; mathematical modeling; nonlinear system; control systems; electric drive