Проектування конструктивного мідель-шпангоута суховантажних суден - Матвєєв, В'ячеслав Григорович; Кузнецов, Анатолій Іванович; Мартинець, Борис Миколайович; Михайлов, Борис Миколайович; Узлов, Олександр Миколайович; Цибенко, Микола Олександрович; Шарун, Григорій Васильович (My University, 2002)
Наведено методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту, які виходять з основних вимог Правил класифікації і побудови морських суден Російського морського регістру судноплавства 1999 р. з проектування конструктивних мідель-шпангоутів суховантажних суден. У додатку наведено відомості, які необхідні для проектування конструкцій суден цього типу.
Матвєєв, В. Г. Проектування конструктивного мідель-шпангоута суховантажних суден : метод. вказівки / В. Г. Матвєєв, А. І. Кузнецов, Б. М. Мартинець, Б. М. Михайлов, О. М. Узлов, М. О. Цибенко, Г. В. Шарун. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 76 с. + ел. копія
Keywords: проектування суден; конструктивний мідель-шпангоут; суховантажні судна; конструкція корпусу корабля; методичні вказівки