Проєктивні методики у спеціальній психології - Середа Ірина Валеріївна; Карсканова Світлана Вікторівна; Стельмах Ніна Василівна (Видавництво "Іліон", 2024)
У методичному посібнику представлені рекомендації щодо самостійної роботи студентів з вивчення курсу «Проєктивні методики у спеціальній психології» за змішаною (очно- дистанційною) формою навчання для студентів 2 курсу спеціальності 016 Спеціальна освіта. Наведено навчальну програму дисципліни, плани практичних занять. Висвітлено базові теоретичні аспекти з відповідних тем курсу. Запропоновано завдання для самостійної роботи студентів та перевірки їх знань із курсу. У додатках подано матеріали практичного характеру. Видання буде корисним викладачам та студентам при вивченні курсу «Проєктивні методики у спеціальній психології».
Середа І. В. Проєктивні методики у спеціальній психології : метод. рек. для самост. роботи студ. з вивчення курсу за змішаною формою навчання / І. В. Середа, С. В. Карсканова, Н. В. Стельмах. - Миколаїв : Іліон, 2024. - 179 с.
Keywords: проєктивні методики; спеціальна психологія; малюнкові методики; метафоричні карти