Психологія реклами та PR - Гузенко Світлана Валентинівна (My University, 2024)
У навчально-методичних рекомендаціях представлено матеріали для підготовки до практичних занять із дисципліни. Дібрано велику кількість завдань. Ретельне опрацювання практичного матеріалу дозволить студентам здобути практичні навички роботи з текстами. Видання буде корисно студентам вищих навчальних закладів, хто навчається за спеціальністю «Журналістика (реклама і зв’язки з громадськістю)».
Гузенко, С. В. Психологія реклами та PR : навч.-метод. рек. та вказівки до самостійної роботи / С. В. Гузенко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 30 с.
Keywords: психологія; особистість; реклама; повідомлення; PR; психологічний вплив; пропаганда; психотехнології