Транспортна логістика - Крамаренко І. С.; Надточій І. І.; Маркова Є. Ю. (My University, 2024)
Навчальний посібник «Транспортна логістика» допоможе сформувати у здобувачів освіти систему знань і розумінь концептуальних основ транспортної логістики, як інструменту ринкової економіки, теорії і практики розвитку цього напряму та набуття вмінь і навичок ефективного управління вантажопотоками. Викладено теоретичні й методологічні засади для ухвалення відповідних транспортно-логістичних рішень та формування навичок в області аналізу і управління транспортними логістичними системами і матеріальними потоками на макрорівні. Посібник призначено для здобувачів закладів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент», для вивчення навчальної дисципліни «Транспортна логістика».
Крамаренко, І. С. Транспортна логістика : навч. посібник / І. С. Крамаренко, І. І. Надточій, Є. Ю. Маркова. – Миколаїв : Іліон, 2024. – 240 с.