Визначення аналітичної залежності параметрів точки максимальної потужності фотоелектричного перетворювача для прогнозування його виробітку прямим інтегруванням - Баганов, Є. О.; Тимофеєв, К. В.; Baganov, Yevgen A.; Tymofeiev, Kostiantyn V. (My University, 2018)
Анотація. В роботі проведено аналіз п’ятипараметричної моделі фотоелектричного перетворювача (ФЕП). На основі функції Ламберта отримано аналітичну функціональну залежність точки максимальної потужності ФЕП від параметрів сонячного випромінювання та температури прогнозувати кількість виробленої ФЕП енергії прямим інтегруванням без покрокового моделювання.
Баганов, Є.О. Визначення аналітичної залежності параметрів точки максимальної потужності фотоелектричного перетворювача для прогнозування його виробітку прямим інтегруванням = Determination of analytical dependence of photovoltaic converter maximum power point parameters to predict its yield by direct integration / Є. О. Баганов, К. В. Тимофеєв // Shipbuilding & Marine Infrastructure. – 2018. – № 1 (9). – С. 82–86.
Keywords: фотоелектричний перетворювач; точка максимальної потужності; аналітична залежність; прогнозування; функції Ламберта; photovoltaic converter; maximum power point; analytical dependence; prediction; Lambert W function